Ja pupiņas un tomātus apvieno ar paniņām, sanāk laba aukstā zupa

Mājās ir vārītas vai konservētas pupiņas, tomāti un paniņas? No tā visa var ļoti ātri pagatavot sātīgu un garšīgu auksto zupu! Šī aukstā zupa ir tik vienkārša, ka vienkāršāk nekas vairs nevar būt. Ideāls variants sutīgajām vasaras dienām.

Aukstā zupa ar pupiņām un tomātiem

Tātad, vajadzēs:

  • pupiņas,
  • tomātus,
  • paniņas.

Tie ir galvenie ingredienti.

Pupiņas iepriekš novāra un atdzesē vai izmanto konservētās. Izmantojot konservētās pupas no bundžām, tās jānokāš caur sietu un labi jānoskalo zem tekoša ūdens. Jo šķidrums, kurā pupas “peldas” neesot diez ko labs mūsu veselībai.

Paniņu vietā var izmantot kefīru vai tīrkultūru. Tad zupa sanāks treknāka.

Lai pagatavotu zupu, katliņā vai pa tiešo šķīvī liek pupas, sagrieztus tomātus, pārlej ar paniņām un visu samaisa. Pēc gaumes un vēlēšanās klāt var pievienot arī gurķus, redīsus vai salātlapas. Niansētākai garšai pievieno mazliet sinepes. Sāli, piparus un citas garšvielas pievieno tik, cik katram kārojas. Dekorē ar pētersīļiem.

Labu apetīti!

Gaspačo: dzelteno tomātu un avokado sātīgā kombinācija

Izmēģiniet arī šo recepti: Gaspačo – spāņu aukstā zupa

Aukstā zupa ar skābētiem gurķiem

Jūs varētu interesēt arī šis: Aukstā zupa ar skābētiem gurķiem

Zirņi: daži interesanti fakti par tiem un zaļo zirnīšu aukstās zupas recepte

Te vēl kas interesants par zirnīšiem un aukstās zupas recepte

Autors: tava-pasaule.lv / Publicēts 17.05.2019.

Komentēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *